• Telefoon: 085 - 06 09 333

Met de auto.

Ons kantoor is per auto goed te bereiken en beschikt over een eigen parkeerplaats.

Vanuit de richtingen Den Haag/Zaandam

Volg vanaf de A10 de afslag A2 richting Utrecht. Neem vervolgens de afslag naar de A9 richting Amersfoort. * Op de A9 neem je de eerste afslag S111 Zuidoost / AMC. Beneden aan de afslag bij de stoplichten ga je rechtsaf de Muntbergweg op. Na het viaduct en de verkeerslichten sorteer je rechts voor en neem de eerste afslag naar rechts de Laarderhoogtweg op. Ga na het passeren van het Shell benzinestation met de weg mee naar links en sla af naar de twee rechts (richting P11). Neem vervolgende de eerste links en rij door naar achteren (gebouw Neptunus). Hier vind je AppOne.

 

Vanuit de richtingen Utrecht/Den Bosch

Volg de A2 richting Amsterdam. Neem vervolgens de afslag naar de A9 richting Amersfoort. Op de A9 neem je de eerste afslag S111 Zuidoost / AMC. Beneden aan de afslag bij de stoplichten ga je rechtsaf de Muntbergweg op. Na het viaduct en de verkeerslichten sorteer je rechts voor en neem de eerste afslag naar rechts de Laarderhoogtweg op. Ga na het passeren van het Shell benzinestation met de weg mee naar links en sla af naar de twee rechts (richting P11). Neem vervolgende de eerste links en rij door naar achteren (gebouw Neptunus). Hier vind je AppOne.

 

Vanuit de richting Amersfoort

Volg de A1 tot voorbij Muiden. Volg daarna de borden Amstelveen (A9). Neem de afslag S111 Zuidoost / AMC. Onderaan de afslag bij de stoplichten sla je rechtsaf. Daarna gelijk de eerste afslag naar rechts de Laarderhoogtweg op. Ga na het passeren van het Shell benzinestation met de weg mee naar links en sla af naar de twee rechts (richting P11). Neem vervolgende de eerste links en rij door naar achteren (gebouw Neptunus). Hier vind je AppOne.

Met het OV.

Wij zijn makkelijk te bereiken per trein en metro.

Per trein

Neem de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Wanneer je geen directe trein hebt kun je het beste eerst naar station Duivendrecht of Amsterdam Centraal reizen om daar over te stappen op de metro.

Vanaf Bijlmer ArenA is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor. Je zou ook de metro kunnen pakken om dit met 5 minuten te verkorten.

Per metro

Neem metro 50 of 54, te nemen vanaf bijna elk station, naar station Bullewijk. Neem de uitgang Hogehilweg en volg de blauwe borden naar de Hogehilweg. Je vindt ons aan het einde van de straat aan je rechter hand (gebouw Neptunus).